”GEDREVEN DOOR PASSIE”

 

Vivaldi is: bijzondere bloemen met passie geschikt, glaswerk en potten voor ieder interieur, mooie cadeaus voor jong en oud altijd met liefde verpakt. En natuurlijk persoonlijke aandacht voor iedere klant, met vakkundig advies.

Gastvrijheid en kwaliteit is onze trots. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt in onze winkel in het hartje van centrum Genemuiden. De auto parkeer je gratis bij ons voor de deur en onze buitenpresentatie lokt je gastvrij naar binnen.

Op onderstaande foto staat Anneke van Dijk medeeigenaar van Vivaldi en één van de Powervrouwen van de middenstandsvereniging van Genemuiden. 

 Merken die wij verkopen:

Dutz – Kartell – BePureHome – WoodWick Ted Sparks – Zusss

Mooie merken in een altijd verrassende winkel, mooi gestyled, heerlijk om rond te lopen voor inspiratie. Je ziet hoe je het kan stylen thuis, door de verrassende ingerichte hoekjes in de winkel.

‘DE BLOEMEN VAN VIVALDI IS ALS KUNST OP DE VAAS’

NEEM EEN BLOEMENABONNEMENT

Nieuw is nu de handige bestelservice op onze website. Jij bepaalt waar en wanneer je de bloemen bezorgd wilt hebben en wij verrassen je iedere keer weer met verse seizoensbloemen.

GELEGENHEIDSBLOEMWERK

Grafwerk en bruidswerk is bloemwerk met emotie. Deze willen wij graag vast- leggen met mooi bloemwerk, altijd uniek en persoonlijk.

www.vivaldi-genemuiden.nl

Langestraat 12,
8281AL Genemuiden
Telefoon: 038-3855144
Email: info@vivaldi-genemuiden.nl

Pin It on Pinterest

Share This