Trots op magazines

de beste wensen...

 

 

DE BESTE WENSEN

 

De laatste week van het jaar is aangebroken en tijd voor een terugblik. En wat een jaar was het een jaar met veel hectiek, maar wat was het mooi, nee SCHITTEREND! 

Afgelopen jaar is een stressvol jaar geweest, met veel nieuwe inzichten. Wat een gaaf en bewogen jaar is het geweest. Dankbaar voor de nieuwe samenwerkingen die dit jaar zijn ontstaan. Door die samenwerkingen is het blad alleen sterker geworden! Een vast team en een vaste kern waar je op kunt bouwen, wat is dat fijn om te hebben. Lang heb ik gewerkt naar het punt waar ik nu sta. En wat worden de bladen mooier en mooier…

Comceptum bedankt voor jullie support, zonder jullie toewijding hadden we nu niet zo’n mooi concept gehad! SMG-Groep (Evert Feith) bedankt voor je luisterend oor, alle redacteurs, fotografen, boekhouder en familie enorm bedankt voor jullie inzet! Blij en gezegend ben ik met zoveel mensen die om mij geven en het blad dragen…

Dat we volgend jaar nog meer met elkaar mogen samenwerken en het concept nog verder mogen uitwerken… Ook alle ondernemers die deel hebben genomen aan de magazines, enorm bedankt voor jullie vertrouwen! Ik hoop dat jullie veel reacties en (nieuwe) klanten mogen ontvangen. Want Trots op staat voor lokaal ondernemen en laat jij nou de ondernemers  in jouw gemeente zien dat ze er mogen zijn!

Nu al in 5 gemeentes, Trots op Meppel, Trots op Staphorst, Trots op De Wolden, Trots op Zwolle en Trots op Genemuiden, een huis-aan-huis magazine uitgebracht. Hoe gaaf is dat, hoe het blad ontvangen wordt door inwoners en hoe ondernemers dus meer klanten krijgen door het blad. Wouw, enorm gaaf!

Ik koop lokaal, waar koop jij?

IEDEREEN BEDANKT VOOR HET VERTROUWEN EN OP NAAR EEN MOOI 2019!

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This