Trots op Staphorst

nr. 8 bij de drukker...

Druk? Een understatement, GEKKENWERK is het goede woord!

 

Nog geen 3,5 week geleden is de tweede editie van Trots op Genemuiden verschenen, Trots op Staphorst is gisteren naar de drukker gegaan en nu alweer op naar deadlines van Trots op Meppel… Een blog met veel hectiek en drukte…

Andere wending

Als het al niet druk genoeg is voor mij als moeder van 3 (k)indo’s, huishoudster en de vrouw van, nee daarnaast wil deze moeder dit najaar nog zeker 3 magazines uitbrengen. Komt daar ook nog eens een andere leuke verrassing om de hoek kijken binnen ons drukke gezinsleventje, namelijk: VERHUIZEN

Koekoek…

Ik zie je denken, KOEKOEK hoe hebben zij dit ooit zo gepland… Nou dat kan ik je wel vertellen dat doe je niet, het komt op je pad… En laat dit paadje nou net een mooie kronkel geven in mijn zeer strakke planning voor de Trots op magazines… Dat is dan best wel KOEKOEK ja…

Onderstaand een opsomming na de zomervakantie:

 • Kinderen weer naar school (YES HANDEN VRIJ)
 • 2 weken klanten zoeken voor Genemuiden
 • contacten met al deze klanten
 • contacten met redacteurs/fotograaf
 • contacten met opmaak
 • contacten met drukwerk
 • contacten met verspreiders
 • 2e contact met klanten of ze tevreden zijn
 • eventueel 3e contact met klanten voor laatste aanpassingen
 • Kinderen herfstvakantie (meen je niet ik moet klanten de magazines afgeven)
 • Kids mee op pad
 • Daarna verplicht ‘vrij’
 • Kids weer naar school (vlag hangt weer uit, mama kan weer werken)
 • 2 weken klanten zoeken voor Staphorst
 • zelfde riedeltje als boven
 • Ooh we willen nu toch echt verhuizen
 • Ooh dit is echt niet een handig moment
 • Ooh deadline van Staphorst nadert
 • Toch maar klussen om huis netjes te maken voor foto’s
 • Hypotheek regelen
 • Foto’s maken van woning
 • Huis op Funda
 • 1e week verkoop 9 bezichtigingen
 • Huis elke ochtend schoonhouden (doe dat maar met 3 kids van 7 – 5 en 2)
 • Nu weer 2 weken klanten zoeken voor Meppel
 • zelfde riedeltje als boven
 • en dan heb ik nog niet alles opgesomd
Trots op…

Als er een prijs is voor multitasken dan heb ik die denk ik wel gewonnen… En je zal wel denken, wat een idioot… En toch is het echt mijn ding om druk te zijn en vind ik het  ontzettend gaaf om elke editie weer uit te geven. Wat ben ik trots op het resultaat die ik met mijn team heb neergezet… Elke keer weer… Ik ben benieuwd wat jullie van ‘De vrouwen van Staphorst’ vinden.

Met dank aan: Rianne, Astrid, Erwin, Erik, Eelco en Comceptum

 

De vrouwen van Staphorst volgende week op de mat…

VOLG ONS

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Pin It on Pinterest

Share This