‘URZO Meppel is al ruim 112 jaar een begrip en gaat verhuizen ‘

De Urzo Meppel is een begrip in Meppel. De meeste mensen zullen de naam ooit wel gehoord hebben of er eens zijn geweest. Dat kan ook bijna niet anders, want het bedrijf is ontstaan in 1908 en zit op de huidige locatie sinds 1953. Maar het vertrouwde pand in het centrum van Meppel wordt afgebroken, met als gevolg dat het familiebedrijf gaat verhuizen naar: industrieterrein Blankenstein te Meppel (vlakbij de Praxis). Goed nieuws, Urzo blijft bestaan, maar dan in een prachtig nieuw pand die naar verwachting half 2021 opgeleverd zal worden.

De verhuizing in 2021

“We hopen midden 2021 onze klanten te kunnen ontvangen op de nieuwe locatie”, aldus Angelique. De Urzo heeft als onderneming al vele veranderingen doorstaan en de huidige eigenaren Sander en Angelique van Urk zijn de 4e generatie binnen het bedrijf. Urzo staat voor ‘Van Urk en Zonen’, een naam die al van generatie op generatie is meegegaan.

Het vertrouwde blijft

De vertrouwde service die de klanten van de Urzo gewend zijn zal blijven bestaan. Alleen dan op een andere locatie, met ook weer een eigen parkeerplaats wat een aantal voordelen met zich meebrengt. Een groot voordeel is dat de klanten hun auto dichtbij de winkel kwijt kunnen, zo hoeven ze minder ver te lopen met de zware stalen. Ook is de nieuwe en grotere locatie met de auto makkelijk te bereiken.

Alles onder één dak

Voor hun klanten doen Sander en Angelique alles zelf. Van opmeten tot ophangen en ook de vloeren leggen ze zelf. Zo heeft de klant altijd een vast aanspreekpunt. Ze hebben een ruim assortiment aan PVC vloeren, gordijnen en andere raamdecoratie. Ook zijn horren en buitenzonwering niet meer uit het assortiment weg te denken. Angelique geeft aan dat ze hun werk nog steeds met heel veel plezier doen. “Elke dag is weer anders. De ene dag hangen we een rolgordijn op en een volgende dag zijn we aan het egaliseren. Juist die afwisseling en de klanten maken het werk zo leuk!”

www.urzo.nl

Noteboomstraat 7, 7941 XD Meppel I T 0522 252 821 

nieuw adres medio 2021

Bk

Pin It on Pinterest

Share This