Positieve aanpak brengt altijd resultaat

Toen bleek dat een houthakker in ons land geen toekomst heeft, tekende Hans van ’t Noordende begin jaren zeventig voor militaire dienst. Gelegerd in Duitsland liet hij zich – in navolging van zijn vader – omscholen tot rijinstructeur om vervolgens via een Duitse rijschool zijn eerste rijlessen te geven. “In het begin was ik veel te militaristisch”, lacht Hans. “Weer in Genemuiden begonnen wij een eigen rijschool en nu ligt onze kracht in het positief omgaan met de leermomenten van onze leerlingen.”

Precies 25 jaar geleden kwam dochter Brenda van der Steeg – toen als jongste rijinstructrice van ons land – in de zaak. Accuraat groeide uit tot verkeersschool met rijlessen voor de auto, aanhangwagen, motor en een tijd lang ook voor de brommer. “Wij hebben de kwaliteit van de opleiding tien keer beter zien worden en daar ook zelf het voortouw in genomen. Wij geven de Rijopleiding In Stappen (RIS) met ter voorbereiding instructiefilmpjes op YouTube en een fors hoger slagingspercentage. Ook ontwikkelden wij eigen cursussen, waarvan één zelfs onderdeel is van de opleiding tot rijinstructeur.” 

Nieuwe stap
Met de kinderen al wat groter kreeg Brenda vorig jaar de ruimte om naast het parttime lesgeven de Hbo-opleiding Eventmanagement te volgen. “Dit is echt mijn passie”, vertelt Brenda. “Al op de MDS organiseerde ik het openingsfeest en later volgde een verkeersbeurs in Genemuiden en Zwolle. Als stageopdracht organiseerde ik onlangs met vrijwilligers van SCEG het muzikale Klassiek in de Mix. Nu mijn opleiding is volbracht, heb ik mijn eigen bedrijf Blinker Events met als eerste succes de virtuele modeshow in samenwerking met Comceptum. Het spectaculaire resultaat is te zien op www.modeshowonline.nl

www.accuraat.nu 

Kareldoornmanstraat 32 – Genemuiden
Telefoon: 06-53627595
Email: info@accuraat.nu

www.blinkerevents.nl 

Lus 39 – Genemuiden
Telefoon: 06-53529217
Email: info@blinkerevents.nl

Pin It on Pinterest

Share This