VWC weet ook wat thuis werkt

VWC zorgt al jarenlang dat medewerkers van bedrijven goed kunnen werken met passende oplossingen. Ergonomisch verantwoorde stoelen en meubels, de juiste apparatuur en perfecte verbindingen, om maar eens wat te noemen. Dit jaar is alles anders. ‘Thuis op het werk’ veranderde voor veel mensen in ‘werken in huis’. En dus introduceerde het bedrijf met vestigingen in Genemuiden, Kampen en Nunspeet vwcvoorthuis.nl.

Want thuiswerken gebeurt niet altijd onder de meest ideale omstandigheden, weet directeur Erik van Wendel. “Iedereen kent de voorbeelden van medewerkers die werken op een keukenstoel aan een te hoge of te lage tafel. Of die aan een oud bureautje op een slaapkamer zitten. Om over de apparatuur of slechte internetverbindingen nog maar niet te spreken. ‘Wij moeten onze klanten helpen’, dachten we meteen tijdens de eerste corona-uitbraak.”

Schot in de roos

Het concept vwcvoorthuis.nl bleek een schot in de roos. Veel bedrijven schakelden de deskundigheid van VWC in. “Ze willen dat hun medewerkers thuis goed en prettig kunnen werken. Daarom investeren ze in goede faciliteiten. Maar als de coronaperiode straks voorbij is, willen ze natuurlijk niet met een voorraad stoelen, tafels en apparaten blijven zitten. Daarvoor is vwcvoorthuis.nl de perfecte oplossing”, legt Van Wendel uit.

Met maatwerk abonnementen huren bedrijven namelijk alles wat ze vermoedelijk slechts tijdelijk nodig hebben. “Wij hebben basis-, gevorderd- en professionalpakketten voor alles tussen stoel en geavanceerde apparatuur. Onze standaardabonnementen hebben een looptijd van twaalf maanden, maar uiteraard zijn ook andere termijnen en oplossingen mogelijk. Wij zorgen samen dat je medewerkers ook thuis fijn werken!”

www.vwcvoorthuis.nl

Puttenstraat 12A, 8281 BP GENEMUIDEN

| T. 038-3852400 | info@vwc.nl | www.vwc.nl 

Pin It on Pinterest

Share This